Belediye Forumu Belediyeler Büyükşehir Belediyeleri Van Büyükşehir Belediyesi Van - Büyükşehir Belediyemizden Kültürel Birliktelik Konseri
Yarenli
Yarenli Profesyonel Üye
*****

[Resim: 2024-04-26-662c0b8fcc401.jpg]

Van Büyükşehir Belediyemiz ‘Kültürel Birliktelik Konseri’ etkinlikleri kapsamında Aryen Hûner ve Associaô Catalana Per La Pau grubu konser verdi.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığımız tarafından düzenlenen konsere Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanımız Neslihan Şedal, ilçe belediye eşbaşkanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekilimiz Tuncer Sağınç, meclis üyeleri ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Hacıbekir Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Kültürel Birliktelik Konseri’ne yurttaşlar yoğun ilgi gösterirken, Aryen Hûner ve Associaô Catalana Per La Pau grubu izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sonrası konuşma yapan Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanımız Neslihan Şedal, "Bugün bizler için tarihi bir gün. Bu günler tarihin başından beri yazılıyor. Biz bir yandan çok heyecanlı ve duygusalız. 9 yıl sonra buraya geldik. Çok dilli ve kültürel çatı altında bir araya geldik. Her iki gruba da teşekkür ediyoruz ki bizleri burda bir araya getirdiler." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Belediye Eşbaşkanımız Neslihan Şedal Aryen Hûner ve Associaô Catalana Per La Pau grubuna plaket takdim etti.

Konsere gelen yurttaşlar kültürel etkinliklerden dolayı Van Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederken, konser alkışlar eşliğinde son buldu.

Kaynak : [Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir. Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.]

belediyemizden kültürel birliktelik van konseri büyükşehir