Belediye Forumu Belediyeler İl Belediyeleri Kütahya Belediyesi Kütahya - Halk Günü Buluşmaları Devam Ediyor
Kütahya - Halk Günü Buluşmaları Devam Ediyor
Songul
Kütahya - Halk Günü Buluşmaları Devam Ediyor
Şuan Online!
Songul Moderatör
Moderatör
Halk Günü Buluşmaları Devam Ediyor

[Resim: 7292_1.jpg]

Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, her hafta cuma günleri yapılan Halk Günü Toplantısında hemşehrilerimizle bir araya geldi.

Kütahya Belediyesi Konferans Salonu’nda her hafta cuma günleri 09.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilmiş olan Halk Günü Toplantısında Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, hemşehrilerimizle bir araya gelerek talep ve istekleri dinledi. Belediye başkan yardımcıları ile tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu Halk Günü Toplantısında vatandaşlarımızın ilettiği talep ve isteklerle ilgili Başkanımız Kahveci, gerekli talimatları vererek konuların takipçisi olacaklarını ifade etti.

Hemşehrilerimize hizmet etmenin kendisi için bir şeref olduğunu dile getiren Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, iletilen talep ve isteklerin çözümü için gayretle çalışacaklarını belirtti.

Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci’nin katılımlarıyla gerçekleştirilmiş olan Halk Günü Toplantıları, her cuma 09.00-12.00 saatleri arasında düzenleniyor.

halk günü devam kütahya ediyor buluşmaları