Belediye Forumu Belediyeler Büyükşehir Belediyeleri Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Belediyesi Kemer - Başkan Topaloğlu’ndan Öğrencilere Yemek Ikramı
Kemer - Başkan Topaloğlu’ndan Öğrencilere Yemek Ikramı
Songul
Kemer - Başkan Topaloğlu’ndan Öğrencilere Yemek Ikramı
Şuan Online!
Songul Moderatör
Moderatör
Antalya/Kemer Belediyesi

Başkan Topaloğlu’ndan Öğrencilere Yemek Ikramı

[Resim: whatsapp-image-2024-04-25-at-153.jpeg]

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu tarafından eğitime kazandırılan Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda üniversiteye bedava olarak hazırlanan öğrencilere yemek ikramında bulunuldu.

“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla çıktığı yolda öğrencilere ve eğitimin her kademesine destek olmaya devam etmekte olan Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, üniversiteye bedava olarak hazırlanan öğrencilere lahmacun gönderdi.

Kurs Müdürü Suat Göv ve öğretmenler, Başkan Topaloğlu'nun gönderdiği lahmacunları, öğrencilere dağıtarak Başkan Topaloğlu'nun selamını iletti.

Başkan Topaloğlu'nun yemek ikramını memnuniyetle karşılayan öğrenciler, kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

topaloğlu’ndan kemer öğrencilere ikramı yemek başkan