Belediye Forumu Belediyeler İl Belediyeleri Amasya Belediyesi Amasya - Demiryarar’dan Başkan Sevindi’ye Ziyaret
Songul
Şuan Online!
Songul Moderatör
Moderatör

[Resim: aXH6D-demiryarardan-baskan-sevindiye-ziyaret.jpg]

Demiryarar’dan Başkan Sevindi’ye Ziyaret

Amasya Altı Nokta Körler Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, bugün Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi'ye  "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyarette, derneğin faaliyetleri ve Amasya'nın engelli vatandaşlarının yaşam kalitesini artırmaya yönelik iş birliği ve uygulanabilecek projeler ele alındı.

Dernek Başkanı, ziyaret sırasında yapmış olduğu açıklamada, Amasya'da yaşayan engelli vatandaşların problemlerini çözmek ve hayatlarını kolaylaştırmak için Belediye Başkanı ile iş birliği içinde olduklarını belirtti. Ayrıca, şehirdeki engelli fertlerin karşılaştığı güçlükleri hafifletmek amacı ile hayata geçirilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin Amasya'daki engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için yürütmüş olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti. Ayrıca, dernek üyelerinin desteği ve önerileri ile birlikte, engelli fertlerin şehirdeki yaşam kalitesini artırmaya yönelik yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda iş birliği ve pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret, Amasya'da engelli vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesi adına yapılabilecek adımların tartışılmasıyla sona erdi.

amasya sevindi’ye demiryarar’dan ziyaret başkan