Belediye Forumu Belediyeler Büyükşehir Belediyeleri Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Belediyesi Alanya - Merkezden Kırsala Bütün Yollar Elden Geçiriliyor
Bulutlu
Bulutlu Profesyonel Üye
*****
Antalya/Alanya Belediyesi

[Resim: 268490016185630448.jpg]

Alanya Belediyesi, kent genelindeki yolların tamir ve bakım çalışmalarına hız verdi. Onarım çalışmaları ile şehir içi ulaşım kalitesinin yükseltilmesi amaçlanıyor.

Kent genelinde yoğun kullanılanyollar ilk sırada olmak üzere yıpranma, aşınma, zemin bozulmaları ve çökmelerdolayısıyla ulaşım güvenliği bozulan şehir içi yollarda tamir ve bakımçalışmaları hızlandırıldı. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriKestel, Payallar, Hacıkerimler, Tosmur, Cumhuriyet, Sugözü, Hasbahçe, Bektaş,Oba, Konaklı, Demirtaş, Kargıcak, Mahmutlar, Kuzyaka, Mahmutseydi, TürktaşMahalleleri ile bu mahalleler dışındaki pek çok cadde ve sokakta yol ve kaldırımbakım çalışmalarını devam ettiriyor. Alanya Belediyesi’nden yapılan açıklama,ulaşım güvenliğinin çok önemsendiği, yorulan, bozulan veya yetersiz kalanyolların hızlı bir biçimde tamir edilerek, geliştirilerek, değiştirilerekgüvenli sürüş imkanına kavuşturulmasının hedeflendiği ifade edildi.

Kaynak : [Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir. Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.]

bütün elden geçiriliyor merkezden alanya kırsala yollar