Belediye Forumu Belediyeler Büyükşehir Belediyeleri Adana Büyükşehir Belediyesi Seyhan Belediyesi Seyhan - "Seyhanlı Ile Omuz Omuza Yürümeye Devam Edeceğiz"
Seyhan - "Seyhanlı Ile Omuz Omuza Yürümeye Devam Edeceğiz"
Yarenli
Seyhan - "Seyhanlı Ile Omuz Omuza Yürümeye Devam Edeceğiz"
Yarenli Profesyonel Üye
*****
Adana/Seyhan Belediyesi

"Seyhanlı Ile Omuz Omuza Yürümeye Devam Edeceğiz"

[Resim: 280324a%20(1).jpg]

Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Pazar günü Seyhan halkının sandık başına giderek bir kez daha Seyhan'ın ve Seyhan halkının kazanması için kıymetli oylarını kullanacağına işaret edip "İlkemiz daima Seyhan halkı kazanacak, hizmet kazanacak oldu. Yeni dönemde yine Seyhanlı'yla omuz omuza yürümeye devam edeceğiz' dedi.

YİNE HALKIMIZ KAZANACAK

5 senelik belediye başkanlığı döneminde daima 'Seyhan'ı beraber yönetme' ilkesi ile hareket ettiğini belirten Başkan Akay, demokrasilerin bayramı olan seçimlerin ilçenin kaderini belirleyen faktör olduğuna işaret edip 'Bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerin Seyhan halkı tarafından takdirle karşılanıyor olmasını her zeminde görerek hissettik. Seyhan hizmete susamış bir ilçe olarak bizim halkın kazanmasına yönelik belediyecilik ilkemizle en güzel hizmetleri aldı. Yeni dönemde de Seyhan halkının desteği ile bu hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz' açıklamasını yaptı.

5 YIL DAHA HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 5 yıldır vatandaşların desteğine layık olmak adına canla başla çalıştıklarını, Türkiye'ye örnek olacak hizmetleri üretip bunun da karşılığını Seyhan halkının almasından dolayı en büyük gücü ve dayanağı Seyhan halkından alarak yeni dönem için yola çıktıklarını vurguladı. Akay, 'Bir beş yıl daha halkımızla beraber Seyhan'ı yönetip beraber başaracağız. Ben bunu halkımızdan gelen güzel dönüşümler ile görüyorum. Seyhan halkı sandığa gittiğinde kendisine hizmet edeni takdir etmesini bilir. Her zaman aklıselim davranarak kendisinin yanında olanı, hizmet edeni Seyhan halkı takdir eder. Ben Seyhanlıya daima güvendim, güvenmeye de devam ediyorum' dedi.

Habere Ait Resimler

Kaynak : [Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir. Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.]

ile seyhanlı yürümeye devam seyhan omuz quot omuza edeceğiz