Belediye Forumu Belediyeler İl Belediyeleri Gümüşhane Belediyesi Gümüşhane - Naim Ağaç: “Seçimi Ercan Başkan Kazanacak”
Yarenli
Yarenli Profesyonel Üye
Gümüşhane - Naim Ağaç: “Seçimi Ercan Başkan Kazanacak”

Gümüşhane’nin iki sevilen BelediyeBaşkanı Naim Ağaç ve Ercan Çimen AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı tarafındanverilen iftar programında bir araya geldi.

İftar programında katılımcılarlatek tek görüşen Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan AdayıErcan Çimen, Gümüşhane Eski Belediye Başkanı ve Gümüşhane’nin kanaatönderlerinden Naim Ağaç ile de sohbet ederek 31 Mart seçim sürecinideğerlendirdi.

Başkan Çimen ile yapmış olduğu sohbetteseçim üzerine görüşlerini belirten Naim Ağaç, Başkan Çimen’e başarılardileyerek “Bu seçimi inşallah Ercan Başkan kazanacak, hayırlı olsun” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet EminErdoğdu, Milletvekili Av. Celalettin Köse ve Belediye Başkanı Ercan Çimen iftarprogramında yaptıkları konuşmalarda 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimde AKParti’nin ve Ercan Çimen’in Gümüşhane’de yeni bir zafere imza atacağını belirterek,tüm Gümüşhanelilerden Başkan Çimen’e ve AK Parti’nin belediye ve il genelmeclisi üye adaylarına destek istediler.

AK Parti Gümüşhane İlBaşkanlığı’nca Gümüş Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programınaMilletvekili Av. Celalettin Köse, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu,Belediye Başkanı Ercan Çimen, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, Kadın Kolları BaşkanıMünire Şeyhoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, AK Parti’nin İl, Merkezİlçe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları başkanlıkları yönetimleri ile bugünekadar AK Parti teşkilatlarında görev yapan kişiler, AK Parti’nin belediye ve ilgenel meclis üye adayları katıldı.

ağaç “seçimi naim ercan gümüşhane kazanacak” başkan